image
Simon Vittrup Olsen
20. maj 2019 kl. 13:13

Vi havde lørdag den 18. maj 2019 arrangeret fodbolddag i Sørbymagle. Det blev en helt fantastisk dag fyldt med massere glade børn og voksne, socialt samvær på tværs af de forskellige hold og selvfølgelig en masse fodbold.

De første kampe startet kl. 12.30 med et stævne for vores U9 drenge og U11 piger, som havde inviteret Vemmelev og Lynge-Broby til et 5-mandsstævne. Samtidigt begyndte vores U14 drenge deres turneringskamp mod Næstved IF. En kamp som ikke startede så godt for vores drenge der kom bagud efter det første minut. Drengene kom og godt tilbage og sad solidt på 2. halvleg hvor de også fik scoret til kampens resultat 1-1.

Kl. 13.45 var det så blevet vore U12 drenges tur da de i dagens anledning havde fundet en træningsmodstander i Greve Fodbold. Det var en meget lige kamp men til slut tog drengene fra og kampen endte 5-2 til os. Kl. 15 var det så blevet de voksnes tur, da et mix hold mellem vores Damesenior, Herre veteraner og motionshold spillede en opvisningskamp mod et stærkt motionshold fra Sorø Freja. Soranerne viste sig også at være for stærke og kampen endte med et 5-2 nederlag.

Kl. 16 startede den sidste kamp på 11-mandsbanen da FS Hashøjs serie 4 hold spillede en vigtig kamp, som med en sejr kunne sikre dem oprykning mod Kr. Helsinge IF. Allerede fra start sad Hashøj på kampen og uden problemer sikrede de sig en 5-1 sejr. Derfor kunne champagnepropperne, efter dommeren sidste fløjten, sprænge.