Menu

Ny i klubben

Kære nye medlem

Vi håber du du ville falde godt til i vores klub, dit medlemskab er med til at gøre vores fodboldklub til en aktiv klub, hvor vi hele tiden bestræber os på at være nytænkende og en klub med spillerne i fokus.

Hvis du endnu ikke har haft din første fodboldtræning kan du finde din nye fodboldtræner her: Trænere og holdledere. Træneren kan f.eks. informere dig om hvornår holdet træner, samt aftale med dig hvornår du kan møde til fodboldtræning første gang.

Du kan også finde klubbens træningstider her: Træningstider og baneoversigt. Nye spillere har tre prøvetræninger, hvor de kan prøve fodbold af og se om det er noget for dem, inden der er krav om indmeldelse i klubben. Er du i tvivl om hvilket hold du skal spille på eller har andre spørgsmål så kontakt bestyrelsen her: Bestyrelsen og udvalg.

I Sørby Fodbold bruger vi DBUs online betalingssystem til indbetaling af kontingent for alle vores hold. Du kan finde vores kontingent og info om vores betalings system her: Kontingent.

I juli 2019 fik vi vores egen webshop, her kan du køb forskelligt træningstøj og andet udstyr med vores logo, du kan finde den her: Shop.

Det forventes at man som medlem eller forælder deltager aktivt i klubbens dagligdag og virke. Det kunne fx. være som chauffør til kampe, som dommer, som hjælper til forskellige arrangementer eller noget helt fjerde. Se mere om dette her: Bliv frivillig

Vi er selvfølgelig også på de sociale medier, du finder os her: Facebook, Instagram og YouTube.

 

Planlagte aktiviteter i Sørby Fodbold
23. oktober 2023: Vintersæsonen starter
2. - 3. februar 2024: Freck Cup
28. marts 2024: Vintersæsonen slutter
29. marts 2024: Forårssæsonen starter
31. maj - 2. juni 2024: Sørby Marked

 

Mange sportslige hilsner

Sørby Fodbold

Luk