Om klubben

Sørby Fodbold er beliggende lidt syd for Slagelse i Sørbymagle, en by på omkring 1.100 indbyggere. Vi er en del af Sørbymagle Idrætsforening med over 1.200 medlemmer bl.a. fordelt mellem eSport, gymnastik, hockey og fodbold. I Sørby Fodbold er vi omkring 130 medlemmer hvilket gør os til den 6 største fodboldklub i Slagelse kommune. De sidste 3 år har vi haft en god vækst af hold og medlemmer med hold til både piger og drenge, kvinder og mænd. Ligesom vi er i stor vækst på medlemssiden, vækster vi også meget i aktiviteter. Med stort indendørsstævne, udlandsture, Store Kampdage, Superligakampe, fyrværkerisalg, en del af Vestsjællands største kræmmermarked og meget mere.

I Sørby Fodbold vil vi gerne være en stærk breddeklub i området, som kan tilbyde hold til alle piger og drenge, kvinder og mænd. Vi ligger stor vægt på det sociale og at alle skal have det godt, når de er en del af vores klub.