Menu

Hjælpere til at arrangere forskellige arrangementer

Kunne du tænke dig at være en del af at arrangere et af vores arrangementer eller måske flere. Vi kan altid bruge flere hænder til at stå for vores arrangementer og vi er altid interesserede i at få nye øjne på tingene. Kunne du have lyst til at være en del af, Freck Cup, Store Kampdag, Markedsgrillen på Sørby Marked eller andet i den stil, så vil vi meget gerne have dig med.

Giv endelig lyd fra dig hvis du er interesseret, til Brian Christensen på tlf.: 28 59 02 58 eller mail: bdvc1987@gmail.com.

 

Hvem er Sørby Fodbold?

Sørby Fodbold er beliggende lidt syd for Slagelse i Sørbymagle, en by på omkring 1.100 indbyggere. Vi er en del af Sørbymagle Idrætsforening med over 1.200 medlemmer bl.a. fordelt mellem eSport, fitness, gymnastik, og fodbold. I Sørby Fodbold er vi omkring 120 medlemmer, hvilket gør os til den 6. største fodboldklub i Slagelse Kommune. De sidste år har vi haft en god vækst af hold og medlemmer med et motionshold, herresenior og tre hold til de yngste. Ligesom vi er i stor vækst på medlemssiden, vækster vi også meget i aktiviteter. Med stort indendørsstævne, årlige store kampdage, ture til Superligakampe, en del af Sørby Marked som er et af Sjællands største kræmmermarkeder og meget mere.

I Sørby Fodbold vil vi gerne være en stærk breddeklub i området, som kan tilbyde hold til alle piger, drenge, kvinder og mænd. Vi ligger stor vægt på det sociale og at alle skal have det godt, når de er en del af vores klub.

Luk