Menu

Børneudviklingstræner

I Sørby Fodbold har vi igennem de sidste par år arbejdet meget på at skabe en fodboldklub for alle uanset køn og alder. For at vi kan tage næste skridt har vi valgt at opdele opgaverne i den sportslige del af klubben.

Derfor søger vi nu en frivillig Børneudviklingstræner der skal være med til at udvikle vores yngste hold, ved at være ude på banerne for at hjælpe trænerne

 

Opgaver som Børneudviklingstræner:

  • Ansvarlig for hold U3-U10
  • Sparring og supervision til holdenes trænere
  • Dygtiggørelse af trænere
  • Opstarte nye årgange i Bold og bevægelse sammen med træneren
  • Opstarte nye hold til dem der er for gamle til Bold og bevægelse
  • Få forældrene til at være en aktiv del af klubben
  • Rekruttering og fastholdelse af spillere og trænere
  • Samarbejde med dagpleje, vuggestue, børnehave og skole

 

Det er ikke et krav men en klar fordel, hvis man har erfaring med lignende opgaver eller som fodboldtræner eller pædagog.

I Sørby Fodbold vil vi gerne for dit arbejde give dig godtgørelse samt give dig og din husstand gratis kontingent i vores klub og en tøjpakke, så længe du hjælper os med arbejdet i vores klub. Derudover har du adgang til vores store samling af relevant litteratur, øvelser og nyttige links.

Lyder ovenstående som noget for dig, så er du meget velkommen til at kontakte vores sportslige ansvarlige Simon Vittrup Olsen på tlf.: 29 84 11 97 eller mail: svo@sorbyfodbold.dk.

 

Hvem er Sørby Fodbold?

Sørby Fodbold er beliggende lidt syd for Slagelse i Sørbymagle, en by på omkring 1.100 indbyggere. Vi er en del af Sørbymagle Idrætsforening med over 1.200 medlemmer bl.a. fordelt mellem eSport, fitness, gymnastik, og fodbold. I Sørby Fodbold er vi omkring 120 medlemmer, hvilket gør os til den 6. største fodboldklub i Slagelse Kommune. De sidste år har vi haft en god vækst af hold og medlemmer med et motionshold, herresenior og tre hold til de yngste. Ligesom vi er i stor vækst på medlemssiden, vækster vi også meget i aktiviteter. Med stort indendørsstævne, årlige store kampdage, ture til Superligakampe, en del af Sørby Marked som er et af Sjællands største kræmmermarkeder og meget mere.

I Sørby Fodbold vil vi gerne være en stærk breddeklub i området, som kan tilbyde hold til alle piger, drenge, kvinder og mænd. Vi lægger stor vægt på det sociale og at alle skal have det godt, når de er en del af vores klub.

Luk