Menu

Bestyrelsen

Vi kan altid bruge flere i vores bestyrelse. Lige nu er vi 5 personer og vi kunne godt bruge lidt flere. Skal du også være med i vores bestyrelse? Så meld dig endelig, så kan du få indflydelse på vores klubs fremtid. Vi søger medlemmer til vores bestyrelse, der er klar på at være aktive og synlige i klubben og klar på at hjælpe os på vej til en mere attraktiv klub for vores nuværende og kommende medlemmer.

Fodboldafdelingen har de seneste år været i en større udvikling, hvor der er kommet 6 hold ekstra på holdplanen. Og med flere aktiviteter på kalenderen har vi brug for flere hænder til at holde styr på det hele.

 

Bestyrelsen står bl.a. for:

  • At planlægge arrangementer og aktiviteter. Her kan fx. nævnes Weisleder Cup, Store Kampdag, fodboldafslutning, fyrværkerisalg ved brugsen m.m.
  • At holde møder med relevante personer og firmaer.
  • Afdelingens økonomi.
  • Løbende kontakt til trænerne, spillere og forældre.
  • Udvikling af både hold og trænere.
  • Hvad der ellers opstår af spændende udfordringer inden i klubben.

 

Vi holder bestyrelsesmøde ca. 1 gange om måneden afhængig af om der er aktuelle ting der skal planlægges eller evalueres. Derudover snakker vi løbende sammen, for at følge op på forskellige opgaver.

I vores bestyrelse sidder altid en formand, en sportslig ansvarlig, en kasserer, en materialemand, en sponsor ansvarlig og en sekretær. Den samme person kan dog godt dække flere poster da nogle poster er større end andre.

I Sørby Fodbold vil vi for dit arbejde gerne give dig og din husstand gratis kontingent i vores klub og en tøjpakke, så længe du hjælper os i vores bestyrelse. Derudover har du adgang til at gøre brug af vores sæsonkort til både Slagelse B&I og Brøndby IF.

Lyder ovenstående som noget for dig, så er du meget velkommen til at kontakte vores formand Brian Christensen på tlf.: 28 59 02 58 eller mail: bdvc1987@gmail.com.

 

Hvem er Sørby Fodbold?

Sørby Fodbold er beliggende lidt syd for Slagelse i Sørbymagle, en by på omkring 1.100 indbyggere. Vi er en del af Sørbymagle Idrætsforening med over 1.200 medlemmer bl.a. fordelt mellem eSport, gymnastik, hockey og fodbold. I Sørby Fodbold er vi omkring 130 medlemmer hvilket gør os til den 6 største fodboldklub i Slagelse kommune. De sidste 3 år har vi haft en god vækst af hold og medlemmer med hold til både piger og drenge, kvinder og mænd. Ligesom vi er i stor vækst på medlemssiden, vækster vi også meget i aktiviteter. Med stort indendørsstævne, udlandsture, Store Kampdage, Superligakampe, fyrværkerisalg, en del af Vestsjællands største kræmmermarked og meget mere.

I Sørby Fodbold vil vi gerne være en stærk breddeklub i området, som kan tilbyde hold til alle piger og drenge, kvinder og mænd. Vi ligger stor vægt på det sociale og at alle skal have det godt, når de er en del af vores klub.