Menu

Bestyrelsen

Vi kan altid bruge flere i vores bestyrelse. Lige nu er vi 5 personer og vi kunne godt bruge lidt flere. Skal du også være med i vores bestyrelse? Så meld dig endelig, så kan du få indflydelse på vores klubs fremtid. Vi søger medlemmer til vores bestyrelse, der er klar til at være aktive og synlige i klubben og klar på at hjælpe os på vej til en mere attraktiv klub for vores nuværende og kommende medlemmer.

Fodboldafdelingen har de seneste år været i en større udvikling, hvor der er kommet 5 hold ekstra på holdplanen. Og med flere aktiviteter på kalenderen har vi brug for flere hænder til at holde styr på det hele.

 

Bestyrelsen står bl.a. til

  • At planlægge arrangementer og aktiviteter. Det kan f.eks være Freck Cup, Store Kampdag, fodboldafslutning m.m.
  • At holde møder med relevante personer og firmaer.
  • Afdelingens økonomi.
  • Løbende kontakt til trænerne, spillere og forældre.
  • Udvikling af både hold og trænere.
  • Hvad der ellers opstår af spændende udfordringer i klubben.

 

Vi holder bestyrelsesmøde ca. 1 gange om måneden afhængig af, om der er aktuelle ting, der skal planlægges eller evalueres. Derudover snakker vi løbende sammen, for at følge op på forskellige opgaver.

I Sørby Fodbold vil vi for dit arbejde gerne give dig og din husstand gratis kontingent i vores klub og en tøjpakke, så længe du hjælper os i vores bestyrelse.

Lyder ovenstående som noget for dig, så er du meget velkommen til at kontakte vores formand Brian Christensen på tlf.: 28 59 02 58 eller mail: bdvc1987@gmail.com.

 

Hvem er Sørby Fodbold?

Sørby Fodbold er beliggende lidt syd for Slagelse i Sørbymagle, en by på omkring 1.100 indbyggere. Vi er en del af Sørbymagle Idrætsforening med over 1.200 medlemmer bl.a. fordelt mellem eSport, fitness, gymnastik, og fodbold. I Sørby Fodbold er vi omkring 120 medlemmer, hvilket gør os til den 6. største fodboldklub i Slagelse Kommune. De sidste år har vi haft en god vækst af hold og medlemmer med et motionshold, herresenior og tre hold til de yngste. Ligesom vi er i stor vækst på medlemssiden, vækster vi også meget i aktiviteter. Med stort indendørsstævne, årlige store kampdage, ture til Superligakampe, en del af Sørby Marked som er et af Sjællands største kræmmermarkeder og meget mere.

I Sørby Fodbold vil vi gerne være en stærk breddeklub i området, som kan tilbyde hold til alle piger, drenge, kvinder og mænd. Vi ligger stor vægt på det sociale og at alle skal have det godt, når de er en del af vores klub.

Luk