Menu

Medieansvarlige

Opgaven på vores forskellige medier bliver større og større i takt med at vi får flere hold i klubben og der er flere arrangementer. Derfor har vi valgt at ændre posten fra en medieansvarlig til en mediegruppe bestående af omkring 3 frivillige personer med interesse i dette.

Gruppen skal stå for at opdatere og udvikle vores hjemmeside, lave jævnlige opslag på Facebook og Instagram. Disse ting er meget vigtige for vores ansigt udadtil, for at vi viser vi er en aktiv og attraktiv fodboldklub, hvor alle er velkomne. Derudover vil man også skulle lave plakater til at hænge på vores opslagstavle i hallen, så vi også herigennem kan vise hvad Sørby Fodbold er for en klub.

En vigtig opgave for gruppen vil også være at være opsøgende og idérig. Det handler også om at vise hvad der sker i klubben gennem opslag, billeder, videoer osv. Derfor har vi bl.a. indtil nu taget billeder til de fleste af vores hjemmekampe og alle vores øvrige aktiviteter lige fra de almindelige træninger og til vores store arrangementer som fx. Weisleder Cup/Freck Cup og Store Kampdage. I sommeren 2022 har vi også anskaffet os et Veo kamera, som kan optage kampene, uden kameramand.

I Sørby Fodbold vil vi gerne give dig gratis kontingent i vores klub og en tøjpakke, så længe du hjælper os med arbejdet på vores forskellige medier.

Hvis du er interesseret i at høre mere om opgaven, så er du meget velkommen til at kontakte vores nuværende medieansvarlige Simon Vittrup Olsen på tlf.: 29 84 11 97 eller mail: svo@sorbyfodbold.dk.

 

Hvem er Sørby Fodbold?

Sørby Fodbold er beliggende lidt syd for Slagelse i Sørbymagle, en by på omkring 1.100 indbyggere. Vi er en del af Sørbymagle Idrætsforening med over 1.200 medlemmer bl.a. fordelt mellem eSport, fitness, gymnastik, og fodbold. I Sørby Fodbold er vi omkring 120 medlemmer, hvilket gør os til den 6. største fodboldklub i Slagelse Kommune. De sidste år har vi haft en god vækst af hold og medlemmer med et motionshold, herresenior og tre hold til de yngste. Ligesom vi er i stor vækst på medlemssiden, vækster vi også meget i aktiviteter. Med stort indendørsstævne, årlige store kampdage, ture til Superligakampe, en del af Sørby Marked som er et af Sjællands største kræmmermarkeder og meget mere.

I Sørby Fodbold vil vi gerne være en stærk breddeklub i området, som kan tilbyde hold til alle piger, drenge, kvinder og mænd. Vi ligger stor vægt på det sociale og at alle skal have det godt, når de er en del af vores klub.

Luk