Menu

Stor succes ved Freck Cup 2023

image
Simon Vittrup Olsen
12. februar 2023 kl. 16:55

Fredag den 3. februar og lørdag en 4. februar afholdt Sørby Fodbold deres store indendørs fodboldstævne i Sørbyhallen. Fredag var der rekord med hele 20 Herresenior hold. Lørdagen var også helt fyldt med fodbold med både børn, ungdom og de lidt ældre.

I weekenden blev det første indendørs fodboldstævne Freck Cup afholdt, tidligere har det heddet Weisleder Cup. Stævnet blev en kæmpe succes for Sørby Fodbold som har arrangeret stævnet, udtaler Simon Vittrup Olsen der er stævneansvarlig for Freck Cup. Fredag aften da Herresenior spillede, havde vi omkring 200 gæster i hallen. Det er dejligt at se så mange, der er interesseret, i det vi har brugt mange måneder på at forberede.

Lørdag havde sørbyhallen besøg af over 300 spillere, forældre og andre interesseret. Dagen startede med en træning for klubbens Bold og bevægelses hold. Her er børnene blot tre til fem år. Efter dem kom U7 holdene. U7 betyder at spillerne skal være under 7 år. Hos dem var hele familien taget med for at bakke op, nogle havde endda også taget bedsteforældrene med sig. Det var måske lige får at bedste forældrene et par timer senere kunne være med til selv at spille. Om eftermiddagen var flere af spillerne i hvert fald over 60 år, til trods for at rækken som blev spillet, blot hed for dem over 40. Men det gør ikke noget, for når man kommer i den alder, er det ikke det fysiske der er vigtigst i indendørsfodbold. Det er hvor god man er til at håndtere bolden. Derfor var det også de lidt ældre hold der endte i toppen af rækken, mens de ”unge” lå i den nedre del.

Stævnet sluttede af lørdag aften med 3 timers fodbold for de ældste teenagere. Her var der som i alle de andre rækker stor opbakning til Sørby Fodbolds stævne. Hallen blev fyldt med godt humør, god fodbold, hygge og kammeratskab. Mange af holdene var lokale, så der var venskaber på kryds og tværs på holdene. Men hvem vil ikke have håneretten over sine venner, efter sådan et stævne. Holdene gik i hvert fald godt til den på banen. Og hvis man kom til at lave en klodset fejl, kunne man være sikker på, at fik hørt fra det efter kampen. Og mon ikke også de næste par uger.

Simon Vittrup Olsen fortæller yderligere at alle rækkerne havde så stor opbakning at det var venteliste for at deltage i stævnet. Det tegner godt til næste år hvor Sørby Fodbold igen afholder Freck Cup. Og hvem ved hvor stort det kan blive når der på trods af et rekord stort antal voksenhold stadig er endnu flere der vil være med. Sørby Fodbold og Freck Autoteknik glæder sig i hvert fald til næste år, når de igen kan give hundredvis af fodboldinteresseret nogle gode oplevelser.

 

Vindere af rækkerne:

Fredag: Herresenior: 1. plads: TA Montage, 2. plads: Lerduen, 3. plads: Høng Antenneservice

Lørdag: U7: I børnefodbold vinder alle

            U13: Teamtelt

            U14: Holbæk B&I 1

            Senior Oldboys: 1. plads: Holmris B8, 2. plads: B92 Slagelse

            U17: Munks Visemænd

            U19: Messis disciple

Luk