Menu

Stor donation fra Salling Fondene

image
Simon Vittrup Olsen
23. december 2023 kl. 17:49

I forbindelse med vores juleafslutning for vores børnehold, fik vi overrakt en donation fra Salling Fondene via Bilka Slagelse på kr. 200.000.

Donationen skal bidrage til at etablerer lys på vores kampbane.

Gennem de sidste år har vi udviklet vores faciliteter ved Sørbyhallen. Bl.a. har vi renoveret vores boldkælder, fået udskiftet udskiftningsboksene, og etableret tilskuerpladser i to omgange, måltavle og senest hegn. Næste skridt er etablering af lys på kampbanen og det er nu rykket noget tættere på med donationen fra Salling Fondene via Bilka Slagelse. Det betyder ikke har det sættes op med det samme, da donationen kun dækker omkring 1/3 af de samlede omkostninger.

Til pressemeddelelsen som Salling har udarbejdet udtaler Simon Vittrup Olsen, næstformand i Sørby Fodbold.

"Det er helt fantastisk. Det gør, at der nu ikke er mørkt om aftenen især i begyndelsen og slutningen af sæsonen, og at spillerne kan se noget, når de løber rundt på banen. Det betyder også, at vi får mulighed for at spille hjemmekampe i hverdagene, og at vi kan tiltrække flere medlemmer, fordi vi bliver mere attraktive for lokalområdet."

Det glæder varehuschef i Bilka Slagelse, Mark Rosenkrantz Stæhr, at donationen kan være med til at gøre en forskel for lokalområdet.

“Det er fedt, at vi er med til at gøre en forskel lokalt. Vi kan se, hvor meget tidligere projekter og donationer har skabt glæde og liv i lokalsamfundet. Der er ingen tvivl om, at lyset i Sørby Fodbold kommer til at gøre en stor forskel. Klubben har svært ved at spille kampe, fordi der ikke er lys på banen, men med donationen bliver det ændret, og det kan være med til at trække mennesker til byen, fordi det bliver muligt at afvikle hverdagskampe fremover,” siger han.

Salling Fondene har i denne donationsrunde uddelt i alt to millioner kroner til ni projekter, der er indstillet via otte forskellige Bilka-varehuse fordelt over det meste af landet. Bilka har et stort ønske om at gøre en forskel for specielt børn og unge, og derfor skal donationerne støtte lokale initiativer, der gør en væsentlig forskel for sport, sundhed og trivsel blandt børn og unge i lokalsamfundet. Der er kommet ansøgninger til en lang række forskellige projekter fra hele landet – ud af dem er der valgt ni projekter, der får en donation. Heriblandt altså Slagelse.

“Vi er rigtig glade for, at vi kan være med til at støtte lokalsamfundet samt fremme sundhed og trivsel blandt børn og unge. Vores varehuse har igen indstillet rigtig mange gode initiativer, som virkelig kan være med til at gøre en forskel for lokalområdernes børn og unge mennesker. De ni projekter, som vi har indstillet til en donation fra Salling Fondene, er nøje udvalgte. De er meget forskellige, og vi glæder os over, at vi nu kan løfte sløret for, hvilke projekter, der har fået donation fra Salling Fondene via indstilling fra Bilka,” siger direktør i Bilka, Mark H. Nielsen.

Luk