Menu

Status fra Sørby Fodbold

image
Simon Vittrup Olsen
19. april 2020 kl. 15:45

Sørby Fodbold har efterhånden været lukket ned i 2 måneder. I den tid der er gået, er der sket mange ting i verden, som også har indflydelse på Sørby Fodbold. Sørby Marked og vores nye børne- og ungdomsstævne Sørby Super Cup er aflyst og det meste af forårssæsonen er gået uden at vi har kunne træne eller spille kampe. Det betyder at vi i klubben går glip af op mod 25% af vores årlige indtægter, som vi skulle bruge til at udvikle klubben og lave nogle fede aktiviteter for vores medlemmer. Det er dog vigtigt at sige, at klubben ikke på nogen måde er lukningstruede, men vi håber at I vil hjælpe klubben i denne specielle tid. Vi har stadig åben for kontingent betalingerne for vores medlemmer, og vi håber meget, at I vil betale jeres kontingent for forårssæsonen. Det vil hjælpe os rigtig meget. I kan betale kontingent her: Kontingent.  Hvis I gerne vil hjælpe klubben lidt ekstra økonomisk, er I også meget velkomne til at overfør et valgfrit beløb til vores MobilePay 24810.

Selvom der ikke sker så meget for tiden på fodboldbanen, arbejder alle de frivillige stadig i baggrunden, for at vi kan komme tilbage til en velfungerende fodboldklub. Det vil vi fra bestyrelsens side gerne sige mange tak for. Det er de frivillige der gør, at vi kan have en fodboldklub i Sørby. Vi er i bestyrelsen altid interesseret i at udvikle klubben i en positiv retning, og vi vil meget gerne høre fra vores medlemmer om jeres mening. Hvis I vil bruge to minutter på vores årlige spørgeskema, vil det hjælpe os rigtig meget. I kan finde spørgerskemaet her: Spørgeskemaer.

Det er stadig svært at sige præcis, hvornår vi igen kan komme til fodboldtræning, og hvornår vi igen kan spille kampe. Den 20. april blev der åbnet op for enkle udendørs sports- og fritidsaktiviteter under visse restriktioner, dette gælder dog ikke fodbold. DBU skriver at de håber at kunne åbne op for fodboldtræning igen mandag den 11. maj. Det håber vi selvfølgelig også, men det kan hurtigt ændre sig afhængig af udviklingen i Danmark. Vi følger situation nøje og melder ud så snart vi igen kan åbne op.

Vi håber snart, at se jer alle på fodboldbanerne igen. 

Med venlig hilsen
Sørby Fodbolds bestyrelse