Menu

Generalforsamlingen 2022

image
Brian Christensen
12. marts 2023 kl. 10:58

Endnu et godt fodboldår i Sørby med stadig udfordringer i enkelte rækker.

Vi må fokusere på de hold vi har, og her er Bold og Bevægelse som er de helt små godt kørende med Karina i spidsen, her er det motorik og leg der er i fokus. De lidt ældre årgang 2015 - 2016 er begyndt at spille stævner, Simon har også været på skolen, for at tiltrække flere til. På årgang 2009 - 2011 har vi lavet samarbejde med Fuglebjerg IF, da vi er for få, men da vi har mistet flere spillere, så er det lidt op ad bakke. Trænerne som kommer fra Fuglebjerg, håber på at forsætte samarbejdet, selvom der er flest medlemmer fra nabobyen. Claus og Ruhnes U19 drenge bliver bare ved med at imponere. De samler mange spillere i den ellers så svære alder, meget imponerende arbejde af de to humørbomber!

Damerne og Veteranerne kører stadig derudaf, fælles for dem at de spiller for sjov, men dog for at vinde. Damerne vinder næsten aldrig, veteranerne klarer sig godt hver anden sæson, alt efter hvilken række de kommer i, foråret næstsidst og efteråret nr. to, fortæller vel det hele.

Motionsholdet er der stadig stor tilslutning til, så det er fedt om onsdagen, tak til Nicolai, Michal og Thomas for at samle dem.

Så til slut vores fantastiske seniorhold som overvintrede på en flot tredje plads, med stor chance for at rykke i Serie 2, hvilke vi aldrig har været i før. Det vil være for vildt hvis vi kan rykke op for tredje år i træk, så Kim og co. løber et meget spændende forår i møde, hvor 4 hold skal kæmpe om to pladser. Kæmpe indsats af Kim, Can og Nicolai, som nu også har fået Peter med i trænerstaben som fysisk træner.

Udover holdene, så har vi haft nytårskrudtsalg med begrænset succes, det er derfor sidste gang vi gør det. Meget bedre gik det til Sørby Marked da vi fik det største beløb nogensinde på tværs i alle afdelinger, tak til SIF-Venner for det. Men selvfølgelig uden jer tre i bestyrelsen Nikolaj, Karina og Simon, seniorholdet som tog sig af Hegnet, og I andre frivillige så kunne det ikke lade sig gøre. Kæmpe skulderklap til jer. Årets Weisleder Cup gik igen fantastisk, tak til Simon og Flemming for stort arbejde til det stævne.

Ellers tak til alle vores sponsorer, ingen nævnt, ingen glemt, da vi har mange. Tak til alle frivillig og bestyrelsen hvor os alle fire fortsætter og med Charlie som byder sig til både som i bestyrelsen og som træner.

 

Året M/K i Sørbymagle IF

Jeg som formand i Sørby Fodbold indstiller Simon Vittrup Olsen til årets M/K i Sørbymagle IF, da denne unge mand indeholder alt den frivillighed man kan indeholde. Det begrunder jeg med følgende: Det er ret unikt at have en Sportslig ansvarlig og næstformand nu på 4 sæson, der også har været træner i ca. 10 år. Han står for vores events vi arrangerer, bl.a. stort indendørsstævne, Store Kampdag hvor der spilles kampe hele dagen, VM storskærmsarrangement. Udover det står han også for holdsammenslutninger på hold der halter, senest med Fuglebjerg IF. Han står for markedsføring i både de digitale- og trykte medier, og sågar regnskabet har han også en stor aktie i. Sidst men ikke mindst har han også helt fortjent fået årets ungdomslederpris i DGI Midt- og Vestsjælland i 2021. Tillykke Simon!!

Luk