Menu

Årsberetning 2020

image
Simon Vittrup Olsen
27. februar 2021 kl. 16:15

I dag skulle vi havde holdt vores årlige generalforsamling, men på grund af COVID-19 er den udsat på ubestemt tid. Men vi vil dog alligevel gerne lave lidt for jer på denne dag. Så vi har lavet en lille video med vores årsberetning, læst op af vores formand Brian Christensen.

Det bliver en meget anderledes beretning der kommer for det underlige år 2020, primært grundet COVID-19.

Foråret 2020 blev stort set aflyst grundet COVID-19. Ungdomsholdene og veteranerne spillede 2-3 kampe i slutningen af juni, så de ikke helt glemte den lille runde.

Foråret bar også præg af en tragedie, da vi mistede vores vel nok største fodbold-talent, blot 14 år gammel. Et umenneskeligt savn for familien Kirkeby, de er alle fire meget aktive. Ruhne som træner, Karina som bestyrelsesmedlem og begge drenge både som spillere og hjælpetrænere. Æret være Rasmus´ minde.

Efteråret blev trods alt meget bedre, da vi endelig fik lov at spille fodbold igen.
Vi fik for første gang i 20 år igen et seniorhold, da tre unge drenge tog initiativ til at samle et hold. Vi bakkede op og ansatte lyn hurtigt en træner og en assistent. De klarede det første halve år is serie 5 godt, selvom der var lidt udfordringer i starten. De sluttede dog på en flot anden plads, så vi satser stærkt på oprykning i 2021.

Pigerne som styres flot af Daniel spillede 5-mandsstævner, han får det bedste frem i dem, og de fik kun første og anden pladser. Damesenior er stadig et rent hyggehold, men Eva gør en stor indsats for at samle hold, og her kommer resultaterne i anden række. Det samme gælder også for vores U11 drenge, som har deltaget i forskellige stævner, og forskellige trænere, men Jens Madsen har igen trukket det største læs på det hold.

Vi slutter af med de to hold der kørt max gas, rent resultatmæssigt. Claus og Ruhnes U16 drenge har været helt suveræne og igen nr. et, ydermere nåede de helt til kvartfinalen i pokalen, hvor de på deres vej slog nr. 9 og 12 på hele Sjælland. Veteranerne spillede også et rigtigt flok efterår, da de vandt rækken med kun et nederlag, Sir Brians drenge er også kommet i bedre form da fem / seks stykker er blevet flittige på motionsholdet som Simon startede op i 2019, med stor succes.

De store events Weisleder Cup og afslutning blev desværre aflyst, så det har været vildt underligt i 2020. Til gengæld sluttede året godt af da vi solgte nytårskrudt for ca. kr. 70.000,-, og her er det Nikolajs fortjeneste at det lykkedes.

Tak til hovedsponsor Sir Brian og bestyrelsen for en kæmpe indsats. Især Simon som i øvrigt fik årets unge lederpris i DGI, og det var fuldt fortjent at han fik den, samt også Nikolaj har virkelig givet den en skalle i 2020. Tak til både Flemming og Maiken som hver især gik ind og tog kasserer posten da det kneb. Tak til Jesper som har valgt at stoppe efter et lille comeback. Og så er vi på vej til at få Karina tilbage til bestyrelsen, det er vi rigtig glade for. Men vi mangler stadig et bestyrelsesmedlem. Så hvis en brænder for fodbold, og har lyst til at være med, så henvend jer endelig til mig eller en anden i bestyrelsen. Vi kunne rigtig godt bruge flere.

Brian Christensen
Formand i Sørby Fodbold