Menu

Stor Fodbold Fest i Sørbymagle

image
Simon Vittrup Olsen
16. juni 2021 kl. 16:45

Lørdag den 12. juni 2021 havde vi Stor Fodbold Fest i Sørbymagle. Dagen bød på en masse fodbold og andre aktiviteter for både børn og voksne for både børn og voksne.

Dagen startet med Bold og Bevægelse for de 2-4 årig efterfulgt af U11 drenge og U13/U14 pigers kampe mod henholdsvis Herlufsholm GF og Lynge-Broby IF. Samtidig med pigernes kamp blev vores kæmpe-bordfodboldturnering spillet. En masse sjove oplevelser for deltagerne som de vil huske i mange år. Dagen sluttede af udenfor med at vores Motionshold spillede en showkamp mod Sorø Freja.

Hele dagen byggede op til Herrelandsholdet første kamp ved EM mod Finland. Vi var fuldt booket til vores storskærms visning og der var bagt op til en festlig aften. Men efter 43 minutter af kampen skete det noget af det mest uhyggelige man kan tænke sig. Landsholdets 10'er Christian Eriksens ulykke. Her fra blev hele oplevelsen helt anderledes, og vi vil nok alle huske hvor vi var på det tidspunkt. Vi sender Christian Eriksen og herrelandholdet de varmeste tanker og håber at de alle kommer godt videre fra oplevelsen.

Vi vil meget gerne takke Herlufsholm GF, Lynge-Broby IF og Sorø Freja for at komme og besøge os. Derudover vil vi også gerne takke Sørby Consulting for dens sponsorat og HedengranFoto for de fantastiske billeder. Og allervigtigst de frivillige som var en del af dagen. Uden dem vil det ikke kue lade sig gøre med sådan et arrangement.