Menu

Sponsoransvarlig

Som sponsor ansvarlig er du en del af vores bestyrelse. Din primære opgave bliver at stå for vores sponsorarbejde. Det handler om at lave sponsoraftaler, udvikle vores sponsorpakker, forlænge sponsoraftaler, finde nye sponsorere og passe og pleje vores relation til nuværende og kommende sponsorere. Derudover vil du skulle lede efter fonde der vil støtte os og skrive ansøgninger til dem.

I Sørby Fodbold vil vi for dit arbejde gerne give dig og din husstand gratis kontingent i vores klub og en tøjpakke, så længe du hjælper os med vores sponsorarbejde. Derudover har du adgang til at gøre brug af vores sæsonkort til både Slagelse B&I og Brøndby IF.

Hvis du er interesseret i at høre mere om opgaven så er du meget velkommen til at kontakte vores formand Brian Christensen på tlf.: 28 59 02 58 eller mail: bdvc1987@gmail.com.

 

Hvem er Sørby Fodbold?

Sørby Fodbold er beliggende lidt syd for Slagelse i Sørbymagle, en by på omkring 1.100 indbyggere. Vi er en del af Sørbymagle Idrætsforening med over 1.200 medlemmer bl.a. fordelt mellem eSport, gymnastik, hockey og fodbold. I Sørby Fodbold er vi omkring 130 medlemmer hvilket gør os til den 6 største fodboldklub i Slagelse kommune. De sidste 3 år har vi haft en god vækst af hold og medlemmer med hold til både piger og drenge, kvinder og mænd. Ligesom vi er i stor vækst på medlemssiden, vækster vi også meget i aktiviteter. Med stort indendørsstævne, udlandsture, Store Kampdage, Superligakampe, fyrværkerisalg, en del af Vestsjællands største kræmmermarked og meget mere.

I Sørby Fodbold vil vi gerne være en stærk breddeklub i området, som kan tilbyde hold til alle piger og drenge, kvinder og mænd. Vi ligger stor vægt på det sociale og at alle skal have det godt, når de er en del af vores klub.