Menu

Frivilligansvarlig

En vigtig del af vores fodboldklub er alle de frivillige og dem er vi meget taknemlige for. En af de vigtige opgaver er at vi har nok hænder til de opgaver vi måtte have i løbet af året. Din opgave som frivilligansvarlig er at skaffe hjælpere til de arrangementer vi måtte have i løbet af året. Det kan fx. være arrangementer som Sørby Marked, fyrværkerislag, sidde ved dommerbordet til indendørsstævner, omdeling af flyvers i og omkring Sørby, dommer til 3- og 5-mandsstævner og lignende aktiviteter.

Ligeledes er vi ved at kigge på hvordan vi kan gøre det mere attraktivt at hjælpe til med disse ting. Derfor skal du i samarbejde med vores bestyrelse, være med til at udvikle et system som kan gøre det attraktivt at hjælpe til i klubben. Derefter vil det være din opgave at stå for det system.

Som tak for hjælpen vil du have adgang til at gøre brug af vores sæsonkort til både Slagelse B&I og Brøndby IF på lige fod med vores andre faste frivillige

Lyder ovenstående som noget for dig, så er du meget velkommen til at kontakte vores formand Brian Christensen på tlf.: 28 59 02 58 eller mail: bdvc1987@gmail.com.

 

Hvem er Sørby Fodbold?

Sørby Fodbold er beliggende lidt syd for Slagelse i Sørbymagle, en by på omkring 1.100 indbyggere. Vi er en del af Sørbymagle Idrætsforening med over 1.200 medlemmer bl.a. fordelt mellem eSport, gymnastik, hockey og fodbold. I Sørby Fodbold er vi omkring 130 medlemmer hvilket gør os til den 6 største fodboldklub i Slagelse kommune. De sidste 3 år har vi haft en god vækst af hold og medlemmer med hold til både piger og drenge, kvinder og mænd. Ligesom vi er i stor vækst på medlemssiden, vækster vi også meget i aktiviteter. Med stort indendørsstævne, udlandsture, Store Kampdage, Superligakampe, fyrværkerisalg, en del af Vestsjællands største kræmmermarked og meget mere.

I Sørby Fodbold vil vi gerne være en stærk breddeklub i området, som kan tilbyde hold til alle piger og drenge, kvinder og mænd. Vi ligger stor vægt på det sociale og at alle skal have det godt, når de er en del af vores klub.